Levering

Happypris.no pakker og sender bestilte varer normalt innen 1-2 virkedager. I tillegg kommer transportørens leveringstid, normalt 1-4 dager. Lengre leveringstider kan forekomme i høysesongen.
Vi opererer med fraktpriser beregnet etter vekt og volumvekt, fraktpris regnes ut i handlekurven.
Pakker sendes til oppgitte navn og adresse ved bestilling. Endinger på forsendelsen grunnet manglende adresseinformasjon belastes kunde.
Kunden har rett til å heve kjøpet uten ekstra kostnad dersom bestillingen er forsinket. Ved forsinkelser kommer vi til å kontakte deg. Standard levering av bestillinger som inneholder store varer, eller levering til fjerntliggende adresser, kan ta lengre tid.

Mottak av bestillingen
For alle leveranser må det signeres ved mottak. Derfor må det være den personen som bestillingen er adressert til, som henter varen(e). Husk alltid å ta med ID. Pakken blir værende på utleveringsstedet i 2 uker før den blir sendt tilbake til oss.
Hvis kunden ikke henter bestillingen, blir den liggende på utleveringsstedet i 14 dager og deretter sendt tilbake til oss. Vi belaster porto og frakt for varer som ikke er hentet fra utleveringssted, selv om det er sendt som frakt fri.

Ditt ansvar når du mottar bestillingen
Det er kunden som har ansvaret for varen(e) som kunden har bestilt så snart du har skrevet under på å ha mottatt bestillingen. Hvis kunden ser at emballasjen er skadd, ber vi dem om å ikke akseptere mottak av pakken.
Kunden har ansvar for å undersøke varen(e) i forhold til eventuelle skader, uten at dette påvirker kundens rettigheter ifølge kjøpsloven, og kunden må gi oss melding om eventuell klage. Hvis det er feil på varen(e) eller uoverensstemmelse med bestillingen, kan du velge å returnere de(n) defekte varen(e). Da refunderer vi kjøpesummen og alle leveringskostnader. På returskjemaet som leveres sammen med varen(e), finner du informasjon om hva du skal gjøre hvis du mottar en vare med feil.

Kontakt Oss

Happy Pris
Aamodtterrassen 23,
2008 Fjerdingby
Telefon: 925 68 600
Org.nr: 999 137 156
E-Post: sales@happypris.no

Bli en del av Happy-familien!

BARNAS GLEDE

-Vi tar ansvar for innovasjon, sikkerhet og setter barnas glede høyt

GUNSTIG PRIS

-Vi importerer direkte fra leverandøren, og er dermed i stand til å distribuere varene til en gunstig pris.

MILJØBEVISST

-Vi tar ansvar for å følge etiske prinsipper, og er miljøbevisste.